Hoi, ik ben Mariëlle van Woerkom, 33 jaar en afgestudeerd logopedist sinds 2011. Binnen mijn studie trok het onderwerp stotteren mijn interesse al enorm en wist ik dat ik hier meer mee wou gaan doen. Na mijn studie logopedie ben ik de Europese vervolgopleiding in vloeiendheidsstoornissen(ECSF) gaan doen, waarbij ik ook stage liep in een stotterpraktijk in Nijmegen en Elst. Deze Europese studie is afgerond in 2012. Vervolgens ben ik aan het werk gegaan bij verschillende stottercentra en tegelijkertijd cursussen blijven volgen, dit bleek een goede combinatie.

Op dit moment ben ik reeds 9 jaar heerlijk aan het werk in het stottercentrum Den Bosch samen met mijn collega’s logopedist- stottertherapeuten en voelde, begin 2020, dat het tijd was om ook dichtbij huis te werken.

Gesterkt door een rugzak aan tools, ervaring, (zelf)reflectie en het nooit klaar zijn met leren over de vloeiendheidsstoornissen, voel ik helemaal het vertrouwen om samen met jullie te kijken hoe we jou of je kind kunnen helpen.

Naast het werken in de praktijk, heb ik twee lieve dochters en een fantastische, ondersteunende man. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om tijd met hen en met vrienden en familie door te brengen. Ik hou er van om te wandelen in de natuur, te gaan skeeleren, spelletjes te spelen of een goed boek te lezen.

Samen met jullie hoop ik in therapie met vertrouwen, gelijkwaardigheid, plezier en creativiteit aan het werk te kunnen gaan.

Voel je vrij om me te bellen voor informatie, een vraag of aanmelding van jou en/of je kind.