Hallo, ik ben Mariëlle van Woerkom, 34 jaar en afgestudeerd logopedist sinds 2011. Tijdens mijn studie trok het onderwerp stotteren mij het meest en wist ik dat ik hier meer mee wilde gaan doen. Na mijn studie logopedie heb ik de Europese vervolgopleiding in vloeiendheidsstoornissen (ECSF) behaald, waarbij ik stage liep in een stotterpraktijk in Nijmegen en Elst. Deze Europese studie is afgerond in 2012. Vervolgens ben ik aan het werk gegaan bij verschillende stottercentra en tegelijkertijd cursussen blijven volgen.

Vanaf 2012 ben ik met veel plezier aan het werk in Stottercentrum Den Bosch samen met mijn collega’s logopedist- stottertherapeuten. Begin 2020 was het tijd voor een vervolgstap om ook dichtbij huis te werken.

Gesterkt door een rugzak aan tools, ervaring, (zelf)reflectie en het altijd graag willen blijven leren, voel ik helemaal het vertrouwen om samen met jullie te kijken hoe we jou of je kind kunnen helpen.

Naast het werken in de praktijk, heb ik twee lieve dochters en een fantastische, ondersteunende man. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om tijd met hen en met vrienden en familie door te brengen. Ik hou er van om te wandelen in de natuur, te gaan skeeleren, spelletjes te spelen of een goed boek te lezen.

Samen met jullie hoop ik in therapie met vertrouwen, gelijkwaardigheid, plezier en creativiteit aan het werk te kunnen gaan.

Voel je vrij om me te bellen voor informatie, een vraag of aanmelding van jou en/of je kind.